Tyto webové stránky používají soubory cookies. Procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

  • Nové

    Detekovatelný Ofukovací pistole

    P0997-2

    1 300,00 Kč netto

    1 300,00 Kč brutto
    Bez DPH
    Dočasně vyprodáno. Tento produkt se bohužel velmi rychle vyprodal. Moc se omlouváme, pracujeme na novém naskladnění. Navštivte prosím naše webové stránky za několik dní nebo se zeptejte našeho prodejce.
    Barva :
    Počet:

    Vyfukovací pistole P0997, vyrobená z potravinářského plastu, je vyvinuta a vyrobena pro zvýšení bezpečnosti potravin ve výrobním procesu v potravinářském a nápojovém průmyslu. Všechny části vyfukovací pistole jsou detekovatelné, což zajišťuje, že nedojde k náhodné kontaminaci během výroby.

    Ofukovací pistole se prodává bez pneumatických spojek, k dispozici samostatně v mnoha velikostech.

    Plný seznam spojek >> KLIKNĚTE ZDE<<

     

     

     

    Trubka Pevná trubka, 90 mm
    Prutok 500 l/min
    Max. pracovní tlak 16 bar (232 PSI)



    Odhalí ji rentgen i detektor kovů



    V potravinářském a nápojovém průmyslu se pečlivě dbá na dodržování přísných norem pro bezpečnost potravin. Proto ofukovací pistoli P0997 lze odhalit detektorem kovů a rentgenem. Pistole má za cíl zvýšit bezpečnost výrobního procesu.

    *Odvíjí se od konkrétního detektoru kovů a jeho kalibrace.

    Plast pro styk s potravinami



    Při potenciálním riziku kontaktu s potravinami je vhodné používat plasty určené přímo pro potravinářství. Pistole P0997 je vyrobená z plastu určeného pro styk s potravinami v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004 a s předpisy FDA CFR 21.170.199

    Ventil z nerezové oceli a potravinářské mazivo



    Ventil z nerezové oceli AISI 303 (1.4305) má vynikající odolnost vůči korozi i vysokým teplotám. Kontaminaci při případném styku s potravinami předchází také potravinářské mazivo (NSF H1).

    Wykrywalne uszczelki dopuszczone do kontaktu z żywnością

    detectable-seals.jpg

    Ani sebevětší snaha někdy nezabrání nehodě. Nebezpečí ale nehrozí, ani pokud se pistole P0997 rozdrtí, zničí a z ventilu vypadne těsnění. Použité těsnění je určené pro styk s potravinami, splňuje požadavky nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004 i předpisy FDA 21.177.2600 a odhalí ho detektor kovů i rentgenový kontrolní systém

    Wysoka odporność chemiczna



    Kvůli přísným hygienickým normám se výrobní zařízení v potravinářském a nápojovém průmyslu musí několikrát denně čistit. Pistole P0997 je vyrobena z plastu odolného vůči běžným čisticím a dezinfekčním chemickým látkám používaným v potravinářských a výrobních závodech..




     

     

     

     

     

     

     



    P0997-2

    Parametry

    Kolor produktu
    (niebieski)

    Specifické reference

    Detekovatelný Ofukovací pistole

    1 300,00 Kč netto

    1 300,00 Kč brutto
    Bez DPH